The Easy Sparring Vignette - Chester Woolah

Förbättringar på jobbet

Nu som jag var på väg till en kurs på vad vi skulle behöva lära oss när det gäller ventilation så var det flera saker som jag hade sett att vi behövde på företaget och detta för att jag var ett skyddsombud. Det var att vi behövde fläktar till svetsarna och dem skulle vara bra och efter att ha funderat på detta samtidigt som vi hade en kurs på jobbet så gick jag ut på nätet för att leta efter ett bra system och det var ett irab system passade mig bra och detta visade jag för chefen. Det han sa var men det kostar en hel del och det som ja sa var bara om man vill ha en sjuk personal tack vare svetsröken så kan det kosta företaget ännu mera i efterhand och detta är just det jag vill undvika för din del och även alla sjukvårdskostandet och det jag visade var just detta och därför var min ide det som chefen såg att vi behövde till företag med bra fläktar.